CORONA INFO

Onze liefde voor muziek is tijdloos. Passie, creativiteit en saamhorigheid vergaan nooit. Meer dan ooit voelen wij de noodzaak om jullie mee op reis te nemen uit de dagelijkse sleur, naar onze eigen wereld waarin ieder welkom is. Daarom werken wij vol goede moed toe naar KREPELWALD 2021 op 10 juli!

Met de start van de vaccinaties en een overheid die aangeeft dat festivals een belangrijk onderdeel zijn van de Nederlandse cultuur, zien wij eindelijk weer perspectief. We zetten vol in op zaterdag 10 juli 2021, dit is het weekend waarin wij de komende jaren jullie meenemen op avontuur naar KREPELWALD. Mocht het volgens de richtlijnen van het RIVM toch op 10 juli niet door kunnen gaan, dan hebben wij een alternatieve datum: zaterdag 18 september. Gaat deze ook niet door dan krijg je uiteraard gewoon je geld terug.

Tickets.
Aankomende vrijdag 19 februari om 12:00 begint de reguliere kaartverkoop. Mensen die zich hebben ingeschreven bij de pre-registratie (sluit maandag 15 feb via https://krepelwald.nl/) krijgen eerder de kans een ticket te bemachtigen. Deze ontvangen van ons een email met daarin een link naar de tickets. KREPELWALD is een intiem festival wat betekent dat er een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar is, daarom raden wij een pré-registratie aan!  

Garantieticket.
Simpel gezegd, je betaalt je ticket in twee delen. Nu de helft (€17,50) en later de andere helft om je ticket te ontvangen wanneer we 100% zeker weten dat KREPELWALD doorgaat. Wanneer  we nou in worst case scenario beide datums moeten cancelen, krijg jij gewoon je geld volledig terug (ex servicekosten). Kortom, koop je nu voor de helft je ticket dan ben jij verzekerd van het aanwezig zijn bij KREPELWALD 2021.

Onder De Pannen Kopjek logos